Tervetuloa Media-alan tutkimussäätiön apurahajärjestelmään!

Media-alan tutkimussäätiö jakaa tutkimus- ja kehitystukea, apurahoja, stipendejä ja matka-avustuksia alalla toimiville yrityksille ja henkilöille. Tietoa apurahoista, säätiöstä ja sen toiminnasta löydät osoitteesta http://mediasaatio.fi 

Tutkimustuet ja apurahat

Media-alan tutkimussäätiö päättää tutkimus- ja kehitystuista sekä apurahoista viidestä kuuteen kertaan vuodessa. Jatko-opintoapurahoista päätetään kahdesti vuodessa.

Seuraava päätöskokous pidetään 26.8.2020. Kokouksessa käsitellään tutkimustuki- ja apurahahakemukset, jotka on jätetty apurahajärjestelmään keskiviikkoon 5.8.2020 klo 12.00 mennessä. Kokouksessa käsitellään myös määräaikaan mennessä saapuneet jatko-opintoapurahahakemukset.

Kehotamme aina kiinnittämään erityistä huomiota hakulomakkeen täyttämiseen. Sen sisältämä informaatio toimii päätöksenteon keskeisenä kriteerinä. Siitä pitää tiivistettynä ilmetä, mitä hankkeessa aiotaan saada aikaan, miten se liittyy säätiön tarkoitukseen ja mitkä ovat tavoitellut hyödyt.

Hakulomakkeessaon myös lähipiiriin liittyvä kysymys. Tästä löytyy enemmän tietoa osoitteesta https://www.mediaalantutkimussaatio.fi/saatiosta/lahipiiri/.

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Think Ink 2020 -innovaatiokilpailu

Think Ink 2020 -innovaatiokilpailun ideahaku järjestetään apurahajärjestelmän kautta. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä järjestelmään.

Hakuaika on 30.1.2020–26.4.2020.
Sisäänkirjautuminen

 


Järjestelmä tukee seuraavia selaimia: Chrome, Firefox, Opera, Safari, IE10+